скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
50
400h
середи :
50
400h
четверги :
49
392h
п'ятниці :
50
400h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2000h
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
1
3
2
3
2
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

Nyårsdagen : 
Trettondedag jul : 
Långfredagen : 
Påskdagen : 
Annandag påsk : 
Första maj : 
Kristi himmelsfärds dag : 
Nationaldagen : 
Pingstdagen : 
Midsommarafton : 
Midsommardagen : 
Alla helgons dag : 
Julafton : 
Juldagen : 
Annandag jul : 
Nyårsafton : 
..в Sweden
сьогодні, середа, 11 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 345 / 365
робочий день року : 240 / 250
приурочувати (UTC +01) : 22:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:49

UTC
-09
Alaska
12:49

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:49

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:49

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:49

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:49

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:49

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:49

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:49

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:49

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:49 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:34 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:49 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:49 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:49 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:49 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:49 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

11
22:49
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel