скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
2
0
3
3
4
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2014 :

Nyårsdagen : 
Trettondedag jul : 
Långfredagen : 
Påskdagen : 
Annandag påsk : 
Första maj : 
Kristi himmelsfärds dag : 
Nationaldagen : 
Pingstdagen : 
Midsommarafton : 
Midsommardagen : 
Alla helgons dag : 
Julafton : 
Juldagen : 
Annandag jul : 
Nyårsafton : 
..в Sweden
сьогодні, вівторок, 12 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 46 / 52
день року : 316 / 365
робочий день року : 219 / 250
приурочувати (UTC +01) : 17:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:11

UTC
-09
Alaska
07:11

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:11

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:11 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:11 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:11 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:11 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лист.

12
17:11
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel