скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
1
3
2
3
2
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Nyårsdagen : 
Trettondedag jul : 
Långfredagen : 
Påskdagen : 
Annandag påsk : 
Första maj : 
Kristi himmelsfärds dag : 
Pingstdagen : 
Nationaldagen : 
Midsommarafton : 
Midsommardagen : 
Alla helgons dag : 
Julafton : 
Juldagen : 
Annandag jul : 
Nyårsafton : 
Визначте період
..в Sweden
сьогодні, понеділок, 21 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 265 / 366
робочий день року : 182 / 252
приурочувати (UTC +01) : 11:03
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:03 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:03

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:03

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:03

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:03

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:03

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:03

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:03

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:03

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:03

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:03

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:03

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:03

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:48

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:03

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:03

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:03

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:03

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:03

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
вер.

21
11:03
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel