скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
1
2
2
4
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Nyårsdagen : 
Trettondedag jul : 
Långfredagen : 
Påskdagen : 
Annandag påsk : 
Första maj : 
Pingstdagen : 
Nationaldagen : 
Midsommarafton : 
Midsommardagen : 
Alla helgons dag : 
Julafton : 
Juldagen : 
Annandag jul : 
Nyårsafton : 
Визначте період
..в Sweden
сьогодні, середа, 15 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 366
робочий день року : 134 / 252
приурочувати (UTC +01) : 18:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:56

UTC
-09
Alaska
08:56

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:56

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:56

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:56

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:56

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:56

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:56

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:56

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:56 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:56 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:56 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:56 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лип.

15
18:56
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel