скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
52
416h
середи :
51
408h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
48
384h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2024h
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
1
0
1
1
5
4
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

Nyårsdagen : 
Trettondedag jul : 
Långfredagen : 
Påskdagen : 
Annandag påsk : 
Första maj : 
Kristi himmelsfärds dag : 
Pingstdagen : 
Nationaldagen : 
Midsommarafton : 
Midsommardagen : 
Alla helgons dag : 
Julafton : 
Juldagen : 
Annandag jul : 
Nyårsafton : 
..в Sweden
сьогодні, четвер, 12 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 241 / 250
приурочувати (UTC +01) : 00:04
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:04 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:04 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:04 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:04 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:04 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:04 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:04 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:04 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:04 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:04 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:04

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:04

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:04

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:49

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:04

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:04

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:04

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:04

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:04

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

12
00:04
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel