скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384h
вівторки :
49
392h
середи :
49
392h
четверги :
46
368h
п'ятниці :
44
352h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1888h
заробітна плата (€):
37760
0
0
0
0
0
48
48
1
0
0
3
4
4
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Långfredagen : 
Påskdagen : 
Annandag påsk : 
Första maj : 
Kristi himmelsfärds dag : 
Pingstdagen : 
Nationaldagen : 
Midsommarafton : 
Midsommardagen : 
Alla helgons dag : 
Julafton : 
Juldagen : 
Annandag jul : 
Nyårsafton : 
..в Sweden
сьогодні, понеділок, 27 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 27 / 366
робочий день року : 17 / 252
приурочувати (UTC +01) : 10:35
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:35 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:35

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:35

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:35

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:35

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:35

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:35

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:35

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:35

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:35

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:35

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:35

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:35

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:20

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:35

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:35

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:35

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:35

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:35

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
січ.

27
10:35
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Denmark
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel